Battalgazi Belediyesi Fidanları Toprakla Buluşturuyor

Havaların ısınması ile birlikte fidan dikim çalışmalarına hız veren Battalgazi Belediyesi ekipleri, ilk olarak ilçe genelinde bulunan bazı mezarlık ve okul bahçelerinde fidan dikim çalışmalarını yürütüyor.2015 yılı içerisinde 100 binden...

Havaların ısınması ile birlikte fidan dikim çalışmalarına hız veren Battalgazi Belediyesi ekipleri, ilk olarak ilçe genelinde bulunan bazı mezarlık ve okul bahçelerinde fidan dikim çalışmalarını yürütüyor.
2015 yılı içerisinde 100 binden fazla fidanı toprakla buluşturan Battalgazi Belediyesi, 2016 yılı içerisinde de fidan dikim çalışmalarını ilçe genelinde sürdürecek. Havaların ısınması ile birlikte ilçesinin muhtelif yerlerinde fidan dikim çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Eski Malatya’da bulunan ve 2015-2016 yılı eğitim-öğretim yılının başında eğitime başlayan Battalgazi İlk ve Orta Okullarının bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan dikti. Fidan dikimi dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Battalgazi İlkokulu Müdürü Ergin Söylemez, “Okulumuz bu yılbaşında eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başladı. Çevre düzenlememiz yeterli seviyede değildi. Baharla birlikte yeşillendirme çalışmalarına başladık. Battalgazi Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak bize yardımcı oldular. Bu çalışmalardan dolayı başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere, emeği geçenlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Okulumuzda ilkokul kısmında 86 öğrenci buluyor. Ortaokulu da ise 70 öğrencimiz eğitim görüyor” diyerek, okul bahçesine fidan dikimi ile birlikte çevre düzenleme çalışmalarının önemli ölçüde tamamlanacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme