Başkan Samanlı 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle bir açıklama yaptı. Başkan Mesut Samanlı; “Bu vatanın bir ferdi olarak insanların en doğru ve tarafsız bilgiye ulaşabilmesi için dirsek çürüten, ter döken, kafa yoran tüm gazetecilerimiz, bu ülkenin milli değeridir. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm milli değerlerimize olduğu gibi kıymetli ve hak yolunu gözeterek doğru yoldan bir an olsun şaşmamış tüm gazetecilerimizin yanındayız. Hiçbir zaman kendileriyle istişareyi bırakmadık, bırakmak gibi bir gayemiz de söz konusu olamaz.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle; 

HAK GALİP GELECEK VE BATIL ZAYİ OLACAK

“ Basın yayın organları günümüzde bilgi akışının en kritik noktasında yer alıyor. Eskiden günümüze; doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmanın gittikçe zorlaştığını görüyoruz. İşini hakkıyla yapan gazetecilerimizi tenzih ederek belirtmeliyim ki; yancı, foncu, işinin ehli olmayan bir kesim peyda oldu ve ülkeyi kaosa sürüklemek için her türlü spekülatif söylemi yaratma gayreti içindeler.

 Tüm bu fırsatçılara rağmen, işini hakkıyla yapan gazetecilerimizin olması bizlerin yüreğine su serpiyor. Biliyoruz ki; insanlık var olduğundan beri hep hak ile batılın kavgası var oldu ve yine biliyoruz ki her daim hak galip geldi. Tüm yancı ve foncu medyacılara ve gazetecilere inat yine hak galip gelecek ve batıl zayi olacak.

HERKES BU GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİREMEZ

Bu vatanın bir ferdi olarak insanların en doğru ve tarafsız bilgiye ulaşabilmesi için dirsek çürüten, ter döken, kafa yoran tüm gazetecilerimiz, bu ülkenin milli değeridir. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm milli değerlerimize olduğu gibi kıymetli ve hak yolunu gözeterek doğru yoldan bir an olsun şaşmamış tüm gazetecilerimizin yanındayız. Hiçbir zaman kendileriyle istişareyi bırakmadık, bırakmak gibi bir gayemiz de söz konusu olamaz. Nezih şehrimizin ve ülkemizin gelişiminde ve doğru bilgi ile aydınlanmasında büyük katkısı olan tüm gazetecilerimizin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Herkes bu görevi layıkıyla yerine getiremez, bu yolda emin adımlarla yürüyebilen tüm gazeteci dostlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

Bülten

Bakmadan Geçme