Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması

Malatya Valiliği tarafından İlköğretim 2. Kademe, Ortaöğretim ve Yükseköğretim Öğrencileri Arası 'Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması' düzenlendi.

Kültür, Sanat, Tarım, Sosyal, Ekonomi, Çevre, Ulaşım, İmar, Trafik, Spor, Sağlık, Bilim ve Teknoloji gibi tüm alanları kapsamayan 'Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması' proje yarışması hakkında basın açıklaması yapan Vali Ulvi Saran, 'Çocuklarımız yaşadığı yerin sorunlarına ve meselelerine çözüm bulma yolunda mutlaka çabalar sarf ediyordur. Bizler, özellikle gençlerimizin ilimizin kalkınmasında ve sorunlarının çözümünde bir takım fikirleri ve parlak düşünceleri vardır diye yarışma açtık. Bunun adında
Yenilikçi Fikirler Yarışması dedik' şeklinde konuştu.
Vali Saran, 'Öğrencileri, kafalarında oluşturdukları çözüm yollarını ve önerilerini, yenilikçi olması kaydı ile bir proje haline getirmeleri halinde sonuçta yapılacak değerlendirme halinde başarılı olmaları durumunda birtakım ödüller verilecek. Bir fikirler havuzu oluşacak. Gençlerimizden son derece çarpıcı, gerçekten ufukları zorlayan önemli ipuçları veren düşünceler çıkacağına inanıyorum. Elde edilecek çözüm alternatifleri, resmi ve özel kurumlar için bir müracaat noktası olacak' diye konuştu.
Bu arada, 'Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması' Malatya genelinde, İlköğretim 2. kademe, Ortaöğretim ve Yükseköğretim öğrencileri olmak üzere üç kategoride yapılacak. Proje yarışmasında her kategoride ilk 3'e giren çalışmalarda öğrenci/öğrenciler ödüllendirilecek.
Başvuru belgeleri bir CD'ye de kaydedilip 2 Nisan 2010 tarihine kadar Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü 'Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması' bürosuna elden teslim edilecek

Bakmadan Geçme