Adil Bir Dünyanın Yeniden Kurulması İçin Çaba Gösteriyoruz

Halkın Sesi Partisi (HAS) Malatya Merkez İlçe Başkanlık seçimi yapılarak, başkanlığa yeniden Bayram Taşkın getirildi.


Sabancı Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan seçime 20’nci dönem Malatya Milletvekili Fikret Karabekmez, 19, 20, 21’inci dönem İstanbul Milletvekili ve HAS Parti Genel İdari Kurulu Üyesi Mukadder Başeğmez, HAS Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Seçimdeki divan başkanlığını 20’nci dönem Malatya Milletvekili Fikret Karabekmez yaptı.
Seçimde tek aday olan Bayram Taşkın yaptığı konuşmada, “2 yıla yakın bir zamandır, ben ve ekip arkadaşlarım görev almış bulunmaktayız. Ben ve arkadaşlarımız omuzlamış olduğumuz bu yükün bu davanın sorumluluğunda olarak Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını yerine koyma mücadelesi içerisindeyiz. Halkın üzerine ölü toprağın serpildiği bu zamanda, biz gençliğimize, halkımıza ve genel başkanımızın tabiri ile kula kulluğun olmadığı, herkesin insan olarak eşit olduğu, adaletin her alanda hissedildiği, nimetlerin herkesçe paylaşıldığı, kimsenin inancı, dili, kıyafeti sebebince horlanmadığı, zalimlere karşı birlikte hareket edildiği, adil bir dünyanın yeniden kurulması mücadelesi Malatya temsilcileri olarak bu yüksek idealler uğruna gece gündüz hiç durmadan mücadele edeceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
19,20,21”inci dönem İstanbul Milletvekili ve HAS Parti Genel İdari Kurulu Üyesi Mukadder Başeğmez ise, “Yapacaklarımızı kuru bir siyasi faaliyet olarak görmeyin. Pek çok parti var. Partiler kongreler yapıyor mitingler yapıyor, toplantılar yapılıyor. Bu ülkede 75 milyon insan var. Bu insanların içlerinde siyasetle uğraşan var, ticaretle uğraşan var bizim yapacağımız işleri de günlük işler olarak görmeyin. Bu bir medeniyet hareketidir” dedi.
Avukat Bayram Taşkın’ın tek aday olduğu seçimde Taşkın başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu:
“Bayram Taşkın (Başkan), Ekrem Dağ, Ali Özdemir, Recep Sevindi, Erol Berkaban, Abdulaziz karabekmez, Mustafa Gümüşboğa, Cebar Kelepçe, Mehmet Merde, Halil Ayas, Özkan Aktaş, Nedim Alptekin, Hakan Toğrulca, Mustafa Naci Kalkan, Lütfü Okumuş, Mehmet Tosun, Arif Ede, Hasan Çubuk, Mesut Özsu ve İbrahim Alkan.”

Bakmadan Geçme